perjantai 15. elokuuta 2008

Esikon ufo


Esikoiseni teki viime talvena itselleen poncon Novitan Jenga-langasta. Kuopuksen teki mieli myös ponchoa, mutta hän sanoi ettei halua niin paksua. Auliisti sisko lupasi tehdä hänelle samanlaisen synttärilahjaksi (toukokuussa), ja langaksi ostimme Novitan sinisen ja liilan kirjavaa Cocos-lankaa.
Esikoiseni sitten aloitteli hyvissä ajoin (noin viikkoa ennen synttäreitä). Taisi tehdä 2-3 kerrosta ja siihen se sitten tyssäsi. Tähän asti työ on sitten lojunut esikon sängyn alla.... vähän väliä on luvattu pikkusiskolle että saat sen sitten kun se valmistuu. (Joopa joo...)
Tällä viikolla se sitten tuotiin minulle, saatteena pyyntö: äiti, tekisitsä tän valmiiks...?
Purin sen sitten kokonaan, jotta käsiala olisi tasaista, ja aloitin alusta. Tässä tulos:Ohje on sama jälleen, jolla tein esikon rippijuhla-ponchonkin. Sillä erotuksella, että pylväiden sijaan tein kolmoispylväitä. Tuntui sopivan tuolle langalle paremmin. Cocos on vähän jäykähköä lankaa, kun siinä on joukossa sitä kimallelankaa. Eli ei laskeudu ihan niin nätisti kuin Malibusta tehty, mutta nätti on. Ja värit ovat juuri sopivat kuopukselleni. =)    Ja kuulemma kelpasi. =)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!