maanantai 19. toukokuuta 2008
K-18 Kirsikkakakku
Minullapa on vapaayö tulossa.... =)
Joten piti sitä tehdä jotain liköörikakkua.
Näkö on parempi kuin maku. Minun mielestäni. Mies kyllä väitti tykkäävänsä...
Piti ensin laittaa tähän kirsikkalikööriä, mutta huomasin kaapissa naistenpäivän leivoksista jääneen tilkan väkevää kirsikkaviiniä ja ajattelin että pääsenpä siitä eroon. No niin pääsin, mutta kyllä se niin väkevää on, että peittää muut maut alleen. Kirsikkaliköörillä tämä olisi voinut olla hyvääkin. Ehkä vielä kokeilenkin, kun sellainen likööripullo tuolla on...
Seuraavana päivänä maistelimme kakkua uudemman kerran, ja WAU, hyväähän se oli! Maku oli tasaantunut, eikä alkoholi enää jyrännyt muita makuja. Loppujen lopuksi ei hullumpaa! =)
Kakku on gluteeniton ja hyla.
Pohjassa on gluteenittomia suklaa-kaurakeksejä (Semper) ja gluteenittomia muropikkuleipiä (Moilas).
Moussessa on Flora Vanillaa ja maustamatonta tuorejuustoa, kaakaojauhetta, kirsikkalikööriä ja Galliano-likööriä.
Kiille on tehty ranskalaisesta neljän marjan hillosta.
Pursotus on valkosuklaata.
Tässä pursotus näkyy paremmin:
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!