torstai 1. toukokuuta 2008

Herkuttele!! Älä heitä mitään pois... eli Pappilan Hätävara


Tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet että meillä on viimeaikoina leivottu kakkuja... muutama. Ja kun tekee kakkupohjat uunipellillä, täytyy reunoista aina siistiä vähän. Tällä kertaa päätin, ettei roskis ole ihan täynnä reunapaloja, vaan päätin käyttää ne vappuherkutteluun. Meillä syötiin vapunpäivän iltana pappilan hätävaraa.


Tähän käy kaikenlaiset kakunpalat, pullan palat, korput ym. vähän kuivahtaneetkin. Liotin palat vaniljamaidossa ja ladoin kulhoon kerroksittain mansikkasurvoksen ja kermavaahdon kanssa. Käytin kakuista jääneet kermavaahdon loput ja tein sen verran lisää että sain ylenpalttisen kuorrutteen. Kukat ovat vaahtokarkkifondanttia, niitä jäi yli kun tein niitä sivarin kakkuihin. Pehmenivät kivasti tuon kermavaahdon päällä ja olivat ihan syötäviä. Pelkäsin että tuli liian makea, mutta ei sittenkään, sopi kahvin kanssa oikein mukavasti. Kuorrutin tarkoituksella oikein runsaskätisesti, tässä jälkiruoassahan on tarkoituskin että tehdään vaatimattomista aineksista ylenpalttisen näköistä... =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!