tiistai 18. joulukuuta 2012

Punamusta korusetti ja joulukortti

Blogissa on ollut hiljaista, vaikka koukku onkin kovasti heilunut. Kuvia vain en ole saanut otettua, tai jos olenkin, niin en ole saanut muokattua niitä tänne asti.
Nyt kuitenkin joulu lähenee, joten ajattelin laittaa meidän perheen tämän vuoden joulukortin tänne, joka onkin jo saanut paljon kiitosta sukulaisilta jotka sellaisen ovat saaneet.
Virkkasin 46 kpl tuollaisia punaisia sydämiä. Sydän on kiinnitetty korttiin vain teipillä, jotta sen saa helposti irti ja ripustettua kuuseen, tai minne vain haluaa.

Malli: löytyy garnstudion sivuilta, täältä.
Lanka: teeteen Pallas
Koukku: 3,5

Ohjeen lanka oli ohuempaa, ja sitä olisi pitänyt virkata kaksinkertaisena. Tästä Pallaksesta tuli yksinkertaisena oikein sopiva. Kolme kerää virkkasin sydämiksi, ja niistä tuli siis 46 kpl.

Joulukuun alussa virkkailin ja askartelin kovalla kiireellä korusettiä ja hiuskoristetta morsiamelle. Tällaiset niistä tuli. Kuvat ovat aika huonoja, hämärässä huoneessa otettuja. Mutta kunhan saan viralliset hääkuvat käsiini, niin laitan lisää kuvia.


Tämä on siis samanlainen kaulakoru, kuin aiemmin virkattu vaaleanpunainen. Tämä on kuitenkin musta, ja alareunan helmet ovat syvän punaisia. Samoja helmiä on myös korvakorussa.
Korvakorun renkaaseen virkkasin kerroksen kiinteitä silmukoita samalla mustalla langalla.

Lanka: Steinbach Wolle Maxi  (100% puuvilla)
Malli: korvikset omasta päästä, kaulakoru:  Victoria's Choker Necklace, lehdestä "Interweave Crochet Accessories 2010"
Koukku: 2,5 KnitPro

Ja tässä sitten hiuskoriste:
Se ei ollut todellakaan morsiamella tuossa otsalla, vaan niskassa. Sain vain parhaiten otettua kuvan tuossa styrox-päässä näin.

Lanka: Novita Kotiväki, mukana kuljetettu ohutta kimallelankaa
Malli: Fire Flower Hair Clip, lehdestä "Interweave Crochet Accessories2012"
Koukku: 3,0 KnitPro


Tällaisia täällä on hissukseen syntynyt.  Iloista joulun odotusta kaikille!3 kommenttia:

 1. Ihana kortti. Huokailin tässä....46 samanlaista, huh, huh :)

  Korviksetkin on kivan näköiset !

  VastaaPoista
 2. On kyllä ihana kortti! Melkoisen urakan olet tehnyt virkkaamalla tuommoisen määrän sydämiä. Kaunis on myös tuo morsiamen korusetti!

  VastaaPoista
 3. Uups, pikaisella silmäyksellä luin että punamusta KORSETTI ja kun on käsityöblogi niin oli pakko tulla vilkaisemaan :)

  Ei siinä mitään, kyllä tuo korusetti hieno on...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!