sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Melkein Aarikkaa, ja muhkea kauluri

Vakituiset vieraani täällä blogimaailmassa tietävät, että minä en neulo. Olen kovasti yrittänyt parantua neulefobiastani, ja aina välillä kokeilen aloittaa jotain... ja kesken ne ovat kaikki tähän mennessä jääneet. Mutta nyt mulle iski ihan oikeasti joku kumma neulonta-virus. Löysin Solveig! Shopista  houkuttelevan muhkeaa lankaa, ja heti tuli sellainen olo että tämä täytyy saada puikoille,  eikä koukulle.
Kaapista löytyi nro 12 puikot, jotka olen ostanut joskus varrasvirkkausta varten. Niillä nyt aloin muistella, mitenkäs sitä taas neulottiinkaan...

Tässä tyttäreni Remu-koiran kanssa, jonka aina pitää päästä sinne missä jotain tapahtuu...
Muhkea ja riemunkirjava lenkkihuivi-kauluri siitä siis tuli. Neuloin sileää neuletta, silmukoita oli 15.

Malli: lenkkihuivi omasta päästä
Lanka: Midara Barcelona  (80% akryylia, 20% villaa)
Puikot: Prym muovipuikot nro 12

Aika kirjava on, mutta olen minä tätä jo käyttänyt paljonkin. Tämä on niin helppo vain heittää kaulalle lämmikkeeksi, ja ajaa vähän asiaa korunakin. Ja lenkkihuivithan tuntuvat olevan muotijuttu tällä hetkellä.


Viime viikonloppuna käväisin Helsingissä ystäväni häissä. Juhla-asuksi löysin paikallisesta Nanson liikkeestä ihanan mekon. Mekko on musta, joten se kaipasi mielestäni jotain väriä, ja hypistelinkin samaisessa liikkeessä ihania Aarikan helminauhoja, mutta hintalappua vilkaistessani tulin toisiin ajatuksiin. Samassa liikekeskuksessa on myös Sinooperin askartelutarvikkeita, ja suuntasin sinne puolelle. Vain murto-osalla ihailemani helminauhan hinnasta sain askarteluhelmistä tehtyä itselleni oheisen korusetin:

Siinä on siis puuhelmistä kaulanauha, rannekoru ja korvikset. Meni aika täydestä. Siskoni kyseli, mistä asuni hankin, ja jatkoi ostopaikan kuultuaan, että ostitko korut myös sieltä. Kuulemma äkkiä vilkaisten näyttivät ihan Aarikan koruilta. No, ehkeivät menisi alan harrastajalle täydestä, mutta nämä toivat juuri sitä kaivattua väriä mustan mekkoni kanssa.

Iloista Pikkujoulu-aikaa sinulle! Olkaahan kilttejä! Tontut on jo liikkeellä...


2 kommenttia:

  1. Minä tykkään hurjasti tuosta huivista. Mustan kanssa sopii hyvin ja piristää :)
    Virkkaus minullekin on mieleisempää, mutta kyllä ne puikotkin käteen sopii :)

    Hyvää joulukuuta sinulle !

    VastaaPoista
  2. Hieno saavutus! Tää tekee aaltoja, sillä muistan kyllä että sulle neulominen on yhtä vaikea paikka ku mulle virkkaaminen;-) Huivi oli tosi kiva myös livenä.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!