perjantai 22. kesäkuuta 2012

KYH 20 ja 21 - Snowfall Cowl


KYH-aloitukset lähenee loppuaan, ja voi miten olen iloinen: tänään on 22.6. eli toiseksi viimeinen aloituspäivä, mutta minä olen tänään aloittanut jo työ nro 23:n, eli viimeisen aloituksen. laugh

Ensimmäinen etappi on siis saavutettu, ja myös itselle asettamani lisähaaste toteutui; en ostanut yhtään lankaa varta vasten KYH-töihin, vaan käytin niitä lankoja jotka on jo aiemmin ostettu varastojani täydentämään.

Huomenna listaan tänne aloitukset ja lopetukset oikein erillisenä postauksena. Ovathan ne jo jonkin aikaa löytyneetkin tuolta sivuista.Mutta nyt siis seuraaviin valmistuneisiin:
Kuvasta ei ehkä ihan heti avaudu mitä nämä ovat....

Talvi sieltä kuitenkin aikanaan taas tulee, ja nämä ovat talven lämmikkeeksi. Kaulureita.

Löysin lehtiä selatessani ihastuttavan mallin, ja kun laatikosta löytyi kerällinen juuri sopivaa lankaakin, niin hommiin vain. Ja näitähän syntyi sitten kaksi heti putkeen. Oli niin kiva tehdä! winkTässä lähempää:
Mallina kuopukseni.Malli: Snowfall Cowl  (lehdestä Crochet today!  nov/dec 2009)

Lanka: Novita Softy

Koukku: 9,0 DeniseTämä on virkattu poikittain, vuorotellen kerroksissa kaksoispylväitä ja kiinteitä silmukoita, ja välillä yksi kerros kolmoispylväitä.

Ihanan pörröinen, pehmeä ja lämpimän tuntuinen. smiley

Nuo napit ovat vain koristeita, tämä on ns. tuubi-mallia. Tuohon toiseen laitoin vain kolme nappia, koska napit olivat suurempia ja raskaampia.

Mielestäni näistä tuli nättejä, ja toivon että löytävät käyttäjänsä.Nyt vain toivotan sinulle, hyvä vieraani, ihanaa keskikesän juhlaa!Liitän tähän kuvan meidän Remu-koirasta, joka näin lämpiminä päivinä viettää aikaansa lepäillen. Äskettäin mieheni avustuksella kerin kolme vyyhteä lankaa kerälle, ja kun saimme homman valmiiksi, selän takaa löytyi tällainen näky:

Lepo vaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!