tiistai 8. toukokuuta 2012

Helminauha-koristeinen kesäponchoEnsin ihastuin kauniiseen malliin. Sitten ihastuin upean väriseen lankaan. Sitten löysin vielä täydellisesti edellisiin sopivan helminauhan. Niinhän se sitten syntyi:

Malli: poncho,  lehdestä "Diana Silmukkaleikit"Koukku: 3,0Lanka: Midara  Bella Batik (100% puuvillaa)Mallina poseeraa kuopukseni.

Ponchon etureunaa ja pääntietä koristaa tuollainen nauha josta roikkuu pieniä helminauhoja. Väri sopi täydellisesti langan ruskean sävyihin. HymyLanka löytyi  täältä.   Nauha löytyi samasta liikerakennuksesta muutaman oven päästä,  täältä.  Tämä on kyllä Salon ihanin pikku liikerakennus. Samassa rivissä ovat  Salon Nappi, Askartelupuoti Mulperi, Lanka- ja käsityöliike Anjalin (Susun kauppa), sekä Solveig Shop!.Eli kun käsityö- ja askartelutarvikkeita on vailla niin yleensä riittää osoite Annankatu 5, Salo. HymyPonchossa on ihan yksinkertaisia ketjusilmukka-kaaria ja pylväsryhmiä. Väri vaihtuu tasaisesti ja sävyt ovat ihanan raikkaan kesäiset. Tykkään kovasti!

Tässä näkyy vielä läheltä tuo kaunis helminauha. Ponchossa on siis kaksi suorakaiteen muotoista kappaletta. Takaa kappaleet on ommeltu yhteen, mutta edessä ne kiinnitettiin virkkaamalla yhdessä tuon helminauhan kanssa, ja samaa kyytiä jatkettiin helminauhan kanssa sitten koko pääntie ympäri.Varmaankin tätä tulee kesällä pidettyä (ellei joku sitten vie tätä käsistä...).  Silmänisku Nyt on ollut jo monena päivänä niin ihana ilma, että alan viimeinkin uskoa kesän lopultakin tulevan!Ihanaa loppuviikkoa sinulle, joka täällä kävit!  Cool   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!