torstai 16. helmikuuta 2012

Tämä päivä on TarinaJos joku sattui kulkemaan 27.1. iltapäivällä Salossa kauppakeskus Plazassa, tai 7.2. Turussa Vimmassa ilta-aikaan, niin saattoi päästä näkemään pukunäytöstä, jonka järjesti Salon Ammattiopiston Vaatetuslinjan 2. vuoden opiskelijat.

Näytöksen nimenä oli "Today is a Fairytale". Jokainen opiskelija oli suunnitellut tietyn satu- tai tarinateeman ympärille kolme asua, jotka esitettiin näytöksessä yleisölle sopivan musiikin tahtiin.Mukana oli myös mun esikoiseni, ja ilo oli katsella niitä upeita asuja muutenkin.Kovan työn olivat kaikki nähneet, ja nyt kun näytökset ovat takana he päättivät hiukan juhlia keskenään saavutustaan.

Tänään he aikovat pitää pienen kahvittelun luokka opettajansa kanssa juhlien hyvin menneitä näytöksiä.

Tähän kahvitteluun esikoiseni pyysi kakkua. Ja koska kyse oli satuihin perustuvasta teemasta, hän halusi kakuksi satukirjan, jonka kannessa lukisi esityksen nimi, sekä heidän luokkansa. Lisäksi hän halusi kakun päälle samanlaista ruusuköynnöstä, joka koristi hänen omaa synttärikakkuaan täällä.

Tässä suoraan ylhäältä kuvattuna. Kuvia tuli otetuksi useampia, kun valaistus oli niin kehno...Tuo VA10 on se heidän luokkansa.

Köynnös kiertää kakkua sieltä täältä...

Myös "kirjan" selkämyksessä lukee näytöksen nimi.Kirjan "sivut" piirsin elintarviketussilla.

Kakkupohja on 4 munan normi pohja, paistettu Ikean neliskanttisessa pikkuvuoassa.Täytteinä mansikkamousse ja suklaamousse.Päällinen vaahtokarkin makuista kaulintamassaa. Koristeet marsipaanin ja sokerimassan sekoitusta.Kirjan nimilaatta on maalattu vapaalla kädellä, myös nuo kultaiset reunakoristeet.Kukille ja lehdille tupsutettu kimalletta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!