perjantai 10. helmikuuta 2012

Perjantain kalapäiväViime viikonlopun laulut menivät hyvin, vaikka takki olikin aika tyhjä kun kaikkensa antoi... Kivaa kuitenkin oli taas! Meillä perjantai on aina kalapäivä. Päätin yksinvaltaisesti näin muutama vuosi sitten ja muulle perheelle sen kerroin vain "ilmoitusluontoisesti". Mies kannatti täysillä, lapset vähän nurisi... PäättämätönMutta päätös on pitänyt. Eli ainakin kerran viikossa meillä herkutellaan kalalla.

Tänä aamuna luin töissä päivän lehteä, ja tv-ohjelmasivulla huomion kiinnitti ohjelma "Mitä tänään syötäisiin?".Ohjelmassa päivän ruokana oli  "Raikas sitrus-pastasalaatti ja uunilohi".Ohje löytyi sellaisenaan pirkka-ruokaohjeet sivuilta.Ja sitä meillä siis oli tänään. Todella herkullista! Tosin kuopus erotteli pastasalaatista greipin palaset pois... Jalka suussa

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Tämä oli tosi hyvää! Sytomyssyjä on tullut edellisten blogissa esiteltyjen jälkeen pari lisää, mutta malli ja lanka ovat samoja kuin jo esitellyissä, joten en ala niitä sen enempää täällä kuvailemaan. Laitan yhteiskuvan sitten kun vien koko myssysarjan Susulle.

Nyt myssyjä on kasassa kymmenen, enkä taida enempää ehtiä ystävänpäiväkeräykseen tehdä. Otsan rypistysMutta saahan niitä tehdä myöhemmin toimitettavaksi! Hymy Aurinkoista helmikuun jatkoa kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!