maanantai 13. helmikuuta 2012

Sytomyssyt yhteiskuvassaMinun aikaansaannokseni tämänkertaiseen myssykeräykseen on nyt sitten 11 myssyä. Vein ne tänään Susun kauppaan.Loppujen lopuksi päädyin sittenkin laittamaan myssyihin lisää niitä kukkiakin. Vain nuo aalto-kuvioiset pipot jätin ilman kukkaa.

Tuo mustalta näyttävä on siis se tumman sininen lierihattu, jonka jo aiemmin esittelin.Olen ihan tyytyväinen aikaansaannokseeni, vaikkakaan erilaisia malleja ei tullutkaan kokeiltua montaa. Tuli sen verran reissattua ympäriinsä tässä kampanjan aikana, että tuli helpoimmaksi tehdä tuota Diana Silmukkaleikit-lehdestä löytynyttä pipomallia. Sen opin ulkoa jo ensimmäistä tehdessäni, joten ei tarvinnut kantaa ohjeita mukana. Hymy

Sillä mallillla teinkin sitten kuusi myssyä.Toivottavasti nämäkin löytävät paikkansa, ja käyttäjät ovat tyytyväisiä.Nyt siirryn taas muiden töiden pariin. Myssyjä viedessäni ostin langat yhteen houkuttelevaan työhön, jota aionkin aloittaa heti tänään... Iloista ystävänpäivää 14.2. kaikille blogi-ystävilleni!Kiva, että olette jaksaneet täällä käydä minua moikkaamassa.Vierailunne on aina ilahduttanut päivääni! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!