perjantai 3. joulukuuta 2010

Frills and Flowers WrapAika uskaliasta paljastaa täällä pukinkontti-tavaraa, mutta otan sen riskin.Ensin ihastuin tähän lankaan Citymarketin lankaosastolla. Sitten selasin viikon verran ohjekirjasia ja -lehtiä löytääkseni langalle täydellisen kohteen. Ja löytyihän se;Frills and Flowers Wrap

Tässä kaulahuiviksi kiedottuna.Lanka: Novita VarpuKoukku: Knit Pro 6,0Malli: Frills and Flowers Wrap, kirjasta "beautiful CROCHET for head, hands and toes  (Melody Griffiths)

Tässä näkyy tuota helmaa. Harmi etteivät nuo kauniit pallosilmukat erotu paremmin.Kukat on virkattu erikseen, ja kiinnitetty valmiiseen työhön. Niitä on kaikkiaan 15 kpl. Myös huivin molemmat päät on kurottu yhteen kukkasilla, näin nuo päät kapenevat kivasti laskoksille.

Tätä voi siis käyttää myös stoolana, ja näin talviaikaan onkin tosi kiva olla tällainen lämmike hartioilla.

Tässä lähikuvaa. Helma poimuttuu tosi runsaana ja ainakin mun mielestä tekee kivan vaikutelman. Värit vaihtuvat mielestäni kauniisti.

Tämän voi myös kietoa hartioille väljemmin poncho-tyyliin, ja kiinnittää vaikka huivineulalla.

Ja vielä takaa.Huivi on tosi pehmeä ja lämmin. Materiaali on akryylia, villaa, polyesteriä ja mohairia.Lanka oli muhkeissa 200g kerissä. Tähän huiviin meni arviolta n. 250 g lankaa.Ilmeisesti tämä on jotain kampanja-lankaa. Ehkä haen vielä lisää tätä, tuntui tosi pehmeältä paljaallakin iholla.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!