sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Jouluisia juttujaNyt voin jo näyttää täällä minkälaiset joulukortit meidän perheeltä lähti tänä vuonna:

Tällainen päältä päin. Sisällä oli vielä runo ja hyvän joulun toivotus.Tuossa päällä lukee "Lämmin Joulutervehdys". Teksti näkyy vähän huonosti... Minusta näistä tuli kauniit ja ainakin ruskeasta tykkäävä siskoni oli tykännyt näistä. Hymy Vietimme joulun isäni luona, kuten tavallista. Pikkuveljeni (23 v.) kanssa ihailimme kuusen alustaa ja totesimme että kylläpä olemme olleet tänä vuonna kilttejä...

Näistä paketeista paljastui monen moista ihanaa. Minun tekeleitäni olivat seuraavat:Miehelleni huopatossut:

Perus huopatossut kokoa 44, päälle neulahuovutettuna luppakorvainen koira (yrittää esittää meidän Remua...) Iskälle huopatossut:

Näyttävät ihan perus-huopatossuilta, vaan katsokaapa niiden pohjaa:

Kamala kun näkyy huonosti....Pohjassa on liukuesteet. Itse pursotettuna siellä lukee "iskä" kaksi kertaa, ja vielä varpaiden kohdalla aurinko ja kantapäässä sydän. Ja vielä iskän naisystävän huopatossut:

Huono kuva (otettu vain kynttilänvalossa). Mutta perus-huopatossut joihin on päälle neulahuovutettu kukka. En ajatellut mitään tiettyä kukkaa, mutta mieleeni tuli valkoiset joulutähdet. Saaja ilahtui kovasti ja tuntui tykkäävän. Hymy Kaikissa huopatossuissa lankana: Novita Huopanen eri väreissä.Koukku: 10Kukissa ja koirissa pohjalla muotoon leikattu pala huopakangasta jonka päälle neulahuovutettu huovutusvillaa. Kukkien emit ja koiran kuono ja silmät neulahuovutettu Huopanen-langan pätkistä.Liukueste-ainetta saa ostaa hyvin varustetuista askartelu- ja käsityöliikkeistä. Itse ostin sitä käsityömessuilta Seinäjoelta.Joulu oli ihana. On ihana antaa lahjoja kun pääsee vielä näkemään lahjan saajan ilmeen kun hän pakettinsa avaa. On ihana tunne kun näkee että on osunut oikeaan lahjan valinnassa. Hyvää joulun ja uuden vuoden aikaa edelleen kaikille!!!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!