sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Myyjäiskakkuja ja synttärilahjojaKuopuksen koulussa oli lauantaina joulumyyjäiset ja sinne pyydettiin jotain myytävää; leipomuksia ja käsitöitä esimerkiksi. Niinpä sitten vietin viikolla yhden illan leipoen kuivakakkuja:

Tässä ne ovat kaikki yhdessä.Ja sitten erikseen:

Suklaakakut. Yksi normaalikokoinen tuossa oikealla, ja sitten kaksi "puolikasta", eli pienissä vuoissa paistettuja.

Piimäkakut. Samoin yksi normaalikokoinen, ja nuo pitkulaiset ovat pienemmissä (matalammissa) vuoissa paistettuja.

Näiden nimi on Nallekakku. Reseptin mukaan kukaan ei tiedä mistä kakut ovat nimensä saaneet, ehkä tuo pähkinäkuori on jonkun mielestä muistuttanut nallen turkkia...

Ja kirsikkakakku. Tässä kakussa on mantelirouhetta ja kokonaisia säilykekirsikoita. Lisäksi koko taikina maustetaan säilykekirsikoiden liemellä. On varmasti hyvää! Mulla oli viime viikolla synttärit ja nyt on ihan pakko näyttää kaksi lahjaa jotka sain;

Tällainen ihana silikoninen suklaapursotin. Mukana kaksi suutinta, pieni ja iso. Helppo täyttää tuosta päältä. Tosi ihana!!! Maltan tuskin odottaa että pääsen kokeilemaan! 

Tämä on jo kovassa käytössä. Tällä minä nykyään lasken kerroksia käsitöissäni. Eikö ole upea?!  Tämä on aika painava, joten pysyy hyvin paikallaan pöydällä. Ei tarvitse kuin sormella napsauttaa tuosta oikealla olevasta vivusta. Minä ainakin tykkään! Eipä olekaan joka tytöllä tällaista kerroslaskuria! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!