sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Vattukakui ja pontsoJa heti alkuun anteeksi kaikille joiden korvaan tuo lounaismurteinen otsikko särähti....  SilmäniskuTäällä on tehty yksi KYH-työ valmiiksi ja se todennäköisesti jää viimeiseksi ajallaan valmistuneeksi. Mulla on vain yksi päivä aikaa... saatan just ja just ehtiä saamaan valmiiksi vielä yhden, mutta epäilenpä...

Lanka: Svartafåret CrispKoukku: 10,0Malli: Glitzy Capelet   (kirjasta "100 crochet projects)KYH nro 10Tässä nyt ei ole mitään glitzyä... ohjeen langassa oli mohairia ja kimalletta.... Tässä on vain liukuvärjäystä mutta kyllä siitä mun mielestä ihan nätti tuli.

Tässä edestä.Tämä on virkattu neliöksi (jossa on pääntie). Sitten on taitettu neliön kulmat ylös hartioiden kohdalta jotta tulos on ponchomainen. Kiinnityskohtaan ommeltu kiinni virkattu ruusu (ruusu virkattu Ambre-langalla).Tässä seuraavassa yritetty kuvata taitetta:

Ja vielä ruusu lähempää:

 Tällä viikolla olen sitten taas leiponut kovasti. Serkkuni tytär pääsee ripiltä ja mä sain kunnian tehdä kakut. Päivänsankari on kuulemma hulluna vadelmiin, ja vadelmakakkuja siis toivottiin. Toiveena oli kaksi kermakakkua ja yksi hyydykekakku.

Toinen kahdeksan munan pohjalla, toinen seitsemän.Molemmissa täytteenä vadelmamousse ja suklaamousse. Vadelmamoussen päälle ripottelin vielä vadelmanpaloja.Reunoilla ja päällä kermavaahto ja tietysti vadelmat.

Hyydykekakussa on keksipohja jonka päällä vadelmamousse jossa kokonaisia vadelmia.Päällä vielä vadelmakiille ja vadelmia.Reunoilla suklaareunus.Kaikki kakut ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.Lisäksi tein kolme koristelaattaa lisättäväksi kakkuihin tarjoiluvaiheessa:

Jokaisessa erilainen risti "ketjussaan".Koristeen kukat ja lehdet marsipaania, risti ja pohja ticcino-massaa.Nyt mulla alkoi taas loma (10 päivää).

Maanantai-aamuna lähdetään miehen kanssa viikoksi keski-eurooppaan. Cool ILOISTA ELOKUUTA SINULLE, MUKAVAA KUN KÄVIT TÄÄLLÄ! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!