lauantai 23. heinäkuuta 2011

Pieniä otuksiaPieniä KYH-otuksia valmistunut!  Hymy 

Lanka: Novita Nalle AloeveraKoukku: 3,5  bambukoukkuMalli: Cutest Little Owl (lehdestä Crochet today  sept/oct 07)Täyte: polyesterivanuaKYH nro 1.Nokka virkattu Rellanan Merino Plussalla kun ei ollu samaa lankaa noin vaaleana...En vielä tiedä mihin tämä joutuu/pääsee, koristeeksi tai lapsen leluksi kait... 

Lanka:  Novita Tennessee ja Novita PalmaKoukku: Öland 5,0Malli:  Critter Bath Sponge  "Piggy"    (lehdestä Crochet today  march/april 2011)KYH nro 3.Tämähän on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan pesusieni.

Malli sopii esimerkiks lapselle niin pesutilanteesta tulee hauskempaa... 

Lanka: Novita Tennessee ja Novita PalmaKoukku: Öland  5,0Malli: Critter Bath Sponge  "Frog"KYH nro 4.Sama tarkoitus kuin tuolla possulla...Nämä on molemmat tehty jämälangoista joita varastoista löytyi. Sammakon sieni-osa aloitettiin ruskealla Palmalla, jota ei ollut tarpeeksi, joten jatkettiin viimeinen pylväskerros valkoisella. Meneehän se noinkin, vaikka koko-ruskea olis ollu mun mielestä nätimpi... Näistä toinen menee ehkä miehen kummitytölle, katsotaan.

Ei varsinaisesti ollut ketään spesiaalia mielessä kun näitä tein, lähdin kokeilemaan vaan hauskannäköistä mallia. Ja vielä on valmistunut yhdet tossut:

Lanka: Sukka-Puffa Koukku: Surina 4,5Malli: Foot Snuggies  (kirjasesta Hooked on Crochet! Slippers)KYH nro 23.Virkkasin kaksinkertaisella langalla, toinen oli lilaa ja toinen tuollaista aniliinin punaista.

Mun mielestä tuli kivan näköistä pintaa. Pieni varsiosa on virkattu pelkällä liilalla.

Nauhat ovat lähinnä koristeena, ei näitä juuri tarvitse kiristellä.  Suur-kiitos kaikille jotka lämpimän kesänkin aikana ovat jaksaneet vierailla täällä!Mukavaa kesän jatkoa!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!