torstai 13. toukokuuta 2010

Pika-kakkua ja pinkki huivi



Mun miehellä oli eilen synttärit. Ei me sitä sen enempää enää juhlittu, kun äitienpäivänä oli niin paljon kakkuja... mutta tänään mieheni esikoispoika soitti ja sanoi että hän tulee onnittelukäynnille. Kääk!! Eikä meillä ollut mitään tarjottavaa!!



Tämän sitten väsäsin puolessa tunnissa.





Ei tämä edes ihan onnistunut. Laitoin tomusokerikuorrutteen tuohon päälle, mutta kakku imaisi sen sisäänsä. Joten ripottelin sitten wienernougat-rouhetta päälle. Ihanan appelsiininen maku tässä oli ja sopi hyvin kahvipöytään. Pitänee kokeilla toistekin. Taikina tehtiin monitoimikoneella ja paistettiin pahvivuoassa mikroaaltouunissa.



 



Koukulta sitten taas on irronnut pirtsakka huivi. Tällä kertaa lankana Novitan Luxus Cotton. Värinä upea fuksian punainen.





Piti oikein viedä tuo vaihtopääni ulos, kun meidän pihassa on tällä hetkellä näin ihana kukkaketo!





Huivi oli helppo tehdä, ohje löytyi uusimmasta Modasta. Siinähän oli niitä pikkuhuivien ohjeita aika monta. Tässä on vain ketjusilmukka-kaaria, joihin sitten tehtiin pylväsryhmiä.





Minusta tästä tuli nätti, vaikka en ihan tätä väriä tunnustakaan. Vaan enpä aio tätä itselläni pitääkään.



Huivi on aika tarkkaan 160 cm pitkä, kuten ohjeen mukaan pitikin olla. Lankaa kului hiukan vajaat kaksi kerää. Koukun koko oli 3,0.



 



 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!