tiistai 4. helmikuuta 2014

Lapsen Krokotiilitossut

Noihin aiemmin tekemiini krokotiili-silmukoin tehtyihin tossuihin on myös ohje lasten kokoisille. Olin viime viikonloppuna kummityttöni nimipäivillä, ja tein hänelle sellaiset tossut.


Nämä ovat noin kokoa 25-26. Olivat kummitytölleni aivan sopivat. Rakenne on sama kuin aikuisen tossuissa, eli pohja kiinteillä silmukoilla, tossuosa kohopylväitä ja sitten nuo suomut. Sillä erolla, että näissä lapsen tossuissa kohopylväiden sijaan käytettiin kohopuolipylväitä. Samoin suomuissa on puolipylväitä (aikuisen tossuissa suomut olivat pylväillä).


Malli: Crocodile Stitch Child Boots  (Bonita Patterns)
Lanka: Midara  Merino Gold  (50% merinovillaa, 50% mikroakryylia)
Koukku: 4,0 KnitPro SoftGrip
Napit ovat samanlaiset kuin aikuisen tossuissa. Tossut ovat sen verran joustavat, ettei nappeja ole välttämätöntä avata.


Tässä vielä lähikuvaa. Tyttö tuntui tykkäävän tossuista, ja tepsutteli niillä innokkasti. Varmasti ovat lämpimät, ja vaikka nyt onkin lauhaa, kyllä sieltä vielä niitä pakkasiakin tulee.


7 kommenttia:

 1. Pikkuiset tossut. On nämä niin söpöset ja vielä hempeä värikin.

  VastaaPoista
 2. Nämä krokot ovat niin ihanat =))

  VastaaPoista
 3. Suloiset tossut ja myös nuo edelliset! Kiva, että olet myös liittynyt meidän myssyilijöiden joukkoon! Kauniita myssyjä sinulla! Itselläni ovat lähdössä Turkuun Käsity- Elisaan....

  VastaaPoista
 4. Tosi sievät tossut. Minä kin haluaisin kokeilla, mutta minun englanti ei ole riittävän hyvää. Olisiko missään suomen kielillä?

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!