maanantai 27. toukokuuta 2013

Kesän aurinkoinen setti

Kesällä on kiva paitsi kulkea kevyissä vaatteissa, myös keventää kantamuksia. Ihan tuulesta temmattu ei ole ilmaisu "kesäkassi". Löysin vanhasta lehdestä kivan setin, jonka virkkasin nyt niin muodikkaissa pastelliväreissä.


Muistathan, että saat kuvan suuremmaksi kun klikkaat sitä.Kesäkassi, johon mahtuu sopivasti lompakko, puhelin, ja vaikkapa väreihin sopiva aurinkolasikotelo.Molemmat ihan perusmallia, mutta väriläiskänä ja kaunistuksena kaunis läppä, joka kiinnittyy lenksulla isoon nappiin.


Tähän koteloon mahtuu isommatkin aurinkolasit helposti.

 Malli: Sunny set  (Crochet today! july/aug 2007)
Lanka: Novita Tennessee (100% puuvillaa)
Koukku: 5,5 KnitPro Soft Grip


Tuli otettua paljon kuvia monesta eri kulmasta.


Sekä laukku että aurinkolasikotelo on virkattu suljetuin kerroksin, laukussa on aina raitojen jälkeen kavennuskerros, joten laukku kapenee ylöspäin. Laukun hihna ja läpät on virkattu erikseen ja ommeltu kiinni paikoilleen.


Tässä nappeina käytin isoja muovisia helmiä, joissa on kukka, mutta nappina voi käyttää vaikkapa puupalikkaa, jossa on reikä.


On ollut ihania aurinkoisia päiviä! Minäkin olen tänään istunut terassillamme vielä ilta-auringossa virkkaamassa. :-)
Mukavaa alkanutta viikkoa!


5 kommenttia:

 1. Voi kun nätti. Tuo läppä on ihana ja sopii muuten yksinkertaiseen kassiin hienosti. Sarjan täydentää vielä aurinkolasikotelo joka onkin hyvä olla mukana.

  Aurinkoista viikkoa ♥

  VastaaPoista
 2. Ompa kaunis kassi ja kotelo. Tuo kukkaläppä on niin kaunis.

  VastaaPoista
 3. minäkin tykkään kesäkassisi mallista ja erityisesti tuosta läpästä kovasti. itse virkkaan myös paljon erilaisia kesäkasseja, mallit yleensä kehittelen itse. kuulosti kivalta, kun kerroit virkkaavasi terasilla ilta-auringossa;)

  VastaaPoista
 4. Kivoja! Mä tykkään virkatuista käyttöesienistä. Ennen aina luulin et vaan pöytäliinoja virkataan... Tää on muuten ankeeta aikaa. Luulin pystyväni neulomaan jo mut kokeilin tänään eikä siit tullu mitään. Virkkuu taitaa siis jatkua kesälläkin. Olisko sulla HELPPOA vauvantossuohjetta tumpulalle?

  VastaaPoista
 5. Tosi upea kesäsetti! Ihanat nuo kukkaläpät!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!