perjantai 17. toukokuuta 2013

Juhlava Geisha-huivi

Helkky on edelleen kevätväsymyksen kourissa, joten virkkuut valmistuu hitaasti... mutta nyt on pitkästä aikaa jotain valmista!

Ihastuin tähän lankaan  The Lankakaupan  ale-hyllyssä. Ihana, hienoisesti kiiltävä lanka. Sille piti löytää arvoisensa malli. Pohdin myös, että mallin pitää olla tarpeeksi yksinkertainen, jotta langan tekstuuri pääsee esiin.Malli: Geisha  (kirjasta "Wrapped in Crochet")
Lanka: Sublime tussah silk dk   (50% silkkiä, 50% viskoosia)
Koukku: 5,5 KnitPro Soft Grip

Ostin lankaa 6 kerää, ja se meni melkein kaikki. Vain pieni suortuva jäi jäljelle.


Huivi on pitkä, joten käyttö on enemmänkin shaali-tyyppisesti. Molemmissa päissä on kolme riviä tuollaista simpukka-röyhelöä. Mielestäni se tuo ilmettä huiville, ja ehkäpä myös lisää juhlavuutta.


Tämänhän voi kietaista monin tavoin. Kävisi varmaan vaikkapa kevään valmistujaisjuhlien asuihin.


Näissä kahdessa viimeisessä kuvassa näkyy tuo röyhelöreunus lähempää. Muutenhan huivi on tuollaista yksinkertaista ruutukuviota. Röyhelöt on virkattu huivin päälle ja reunaan.


Olipa tänään ihanan lämmin kesäpäivä! Näitä lisää, eikös vaan!
Hyvää viikonloppua!


7 kommenttia:

 1. Voi että on kaunis huivi. Ihana tuollainen harva ja nuo koristeelliset raidat.

  Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 2. todella kaunis ja monikäyttöinen huivi. kuulin tytöltä et siellä on ollut tosi helle, täällä tänään hiukan satoikin. Mukavaa viikonloppua Sinulle myös:))

  VastaaPoista
 3. Huivi on todella kaunis. kevyt ja kesäinen

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja tyylikkään yksinkertainen malli. Siinä langan kauneus pääsee oikeuksiinsa. Arvaas vaan - nyt se on sit vaan tartuttava koukkuun kun puikot ei vielä pysy käsissä. Eilen virkkasin 108 ketjusilmukkaa ja siihen kaks kerrosta pylväitä. Hidasta oli mut olin suunnattoman iloinen et voin tehdä edes jotain langalla!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!