torstai 30. kesäkuuta 2011

Palmikoita ja Malibua, eli KYH 22 ja 25Sain eilen valmiiksi kauneimman kaulahuivin mitä ikinä olen tehnyt, eikä tämä ole oma-kehu.

Lanka ja huivin kuvio sen kauniiksi tekevät. Ja tämän aion pitää itse. Tämä lämmittää mun kaulaani talvella.

Tässä taas todiste siitä että virkkaamalla voi tehdä mitä vaan. Huivissa on tuollainen koho-palmikkokuvio.

Kuvio syntyy yksinkertaisesti kohopylväillä. Huivissa käytetyt silmukat ovat puolipylväs, kohopylväs ja kaksoiskohopylväs.Tässä kuvio lähempää:

Myös reunoilla on kohopylväät ikäänkuin kehystämässä tuota palmikkoa.Tässä seuraavassa kuvassa näkyy vähän tuon langan värivaihtelua.

Nuo tummat kohdat eivät siis ole varjoja, vaan langassa vaihtelevat harmaan eri sävyt. Lanka:  Regia Design Line ("Hand-dye Effect" by Kaffe Fassett)Koukku: KnitPro 5,0Malli: Starter ScarfTässä seuraavassa kuvassa vielä huivin nurja puoli:

Kohopylväiden jättämät reiät noudattavat palmikon kuviota.Tämä oli KYH 25, eli viimeinen aloitus. Oli vaan niin kiva malli tehdä että koukku heilui vauhdilla... Tänään sain sitten valmiiksi myös KYH 22:n.

Näitä olen tehnyt aikaisemminkin ainakin kolme kappaletta. Verkko-poncho.Lanka: Novita MalibuKoukku: 6,5 TakumiMalli: joku Novitan poncho, alunperin ohje oli Teddy-langalle. Minä vaan en ole ikinä tehnyt tätä Teddystä... Nyt blogini hiljenee pariksi viikoksi. Lähdemme koko perhe mökille. ILOISTA KESÄN JATKOA KAIKILLE!!!KIVA KUN KÄVIT TÄÄLLÄ!!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!