tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kolmen koon kakkuHah, mikä otsikko... Mutta kun tässä kakussa on kermaa, kallan kukkia ja karjalankarhukoira niin eikös se tee kolme k-kirjainta...  Silmänisku

Tähän kakkuun siis tuli se koirakoriste edellisestä postauksesta. Mun mielestä tämä onnistui ihan kohtalaisen hyvin. Noiden kukkien asetteluun en ihan ole tyytyväinen, mutta menköön...

Reunoille levitin kerman tasaiseksi pinnaksi ja sitten painelin siihen mantelilastuja. Alareunaan vielä pienet kaaripursotukset niin ei jää reuna ikävän näköiseksi.

Näistä reunapursotuksista piti ihan ottaa kuva kun onnistuivat mun mielestä niin hyvin. Tökkäsin tuollaiset vaaleanpunaiset sokerihelmet kermakiehkuroiden keskelle, mun mielestä se näyttää kivalta.

Tässä vielä tuo koriste-rypäs. Kukat ja lehdet ovat marsipaania. Lehdille töpöttelin vielä vihreää kimalleväriä, ja kallankukan keskustaan ja sen ympärille kultaista kimalletta. Sitä tuli ehkä vähän liikaa... Ei ikinä osaa lopettaa ajoissa.Myös kakun pintaan sivelin kerman mahdollisimman tasaiseksi ja siihen päälle sitten vaan koristeet.Kakku on laktoositon ja gluteeniton. Täytteinä vadelma- ja päärynämousset. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!