sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Koira-koriste marsipaanistaMä olen ollu kovin arka muovaamaan tuosta marsipaanista mitään kukkia kummempaa. Ei oikein ole usko itseen kohdallaan...Ihaillen ja kadehtien käyn kurkkimassa taitavien kakkuleipurien blogeja, haaveillen että ehkä joskus minäkin vielä...Nyt mä sitten yritin taas. Ja ehkäpä kelpuutan tämän huomenna haettavan kakun päällekin. Tähän vois olla jo melkein tyytyväinen. Varsinkin kun se on väännetty tässä helteessä (muutenkin valuu tuskan hiki pitkin selkää).En huomannu kysyä paljonko päivänsankari täyttää, mutta sen tiedän että vanhemmasta rouvasta on kyse. Ja rouva kuulemma tykkää Karjalankarhukoirista. Tilaajana on hänen poikansa, jonka mielestä vois olla kiva että kakussa olis koristeena se koira... (hui, sanoin minä!)

Mut ei tästä nyt hullumpi tullut. Nuo lehdet ja kallankukat tein jo viikko sitten. Niitä tulee kakkuun enemmänkin, mutta tähän koristeeseen laitoin vain yhden kukan ja puolitoista lehteä.

Malliksi koiralle printtasin netistä pari kuvaa kyseisestä koirarodusta. Saattapi olla että tuosta jopa tunnistaa. Mieheni ainakin antoi kehuja, mutta mulla on taipumus pitää häntä jäävinä (vaikka aina mielipidettä kysynkin...).

Tässä takaa, ja kukkakin näkyy paremmin. Toi häntä ei ihan hyvin onnistunu... mutta olkoon nyt noin.Ja tässä vielä suoraan edestä:

Huomenna laitan tämän kallankukkien kera kakun päälle. Siitä sitten kuvia myöhemmin.Koira on siis muovailtu marsipaanista. valkoiset osat marsipaanin ja sokerimassan sekoitusta, samoin alusta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!