torstai 17. maaliskuuta 2011

Silkin pehmeyttä ja mohairin lämpöäOstin viime syksynä Pohjanmaan käsityömessuilta kaksi kerää Austermannin Kid Silk-lankaa. Mukana sain ohjeen tähän huppu-kaulukseen. Nyt sain sen lopulta tehtyä.

Helppohan tämä oli tehdä. Tässähän on vain kiinteitä silmukoita. Ne on tehty isolla koukulla, ja koska lanka on hyvin ohutta, tulee tuloksesta tuollainen reikäinen.

Ei näistä kuvista oikein selvää saa, mutta siis tämä on vain yksi iso rengas. Se käännetään kaksin kerroin kaulalle, jolloin sitä voi pitää joko kaulurina tai sitten nostaa osa huivista hupuksi niin että pääkin pysyy lämpimänä (vaikka joku piposta kieltäytyvä onkin joskus sanonut ettei tyhjää tilaa tarvitse lämmittää...).

Tämä on ollut valmiina jo viikon. Olen vain odotellut että neiti esikoinen olisi kotona kuvausmallina, mutta neiti tuntuu olevan niin meneväinen että päätin turvautua tähän varapäähäni.Lanka: Austermann Kid Silk 50gKoukku: 5,0Ohjelappusen alareunassa oli yhteystiedot Etelä-Pohjanmaan käsi- ja taideteollisuus ry:lle, joten tämä on ilmeisesti heidän ohjeensa.Kiva ohje ainakin mun mielestä, ja tulos on ihana! Huivi on kevyt kuin höyhen, pehmeä ja lämmin.Erään kuorokaverini sanoin: "voisin mennä tämän kanssa vaikka naimisiin!"  Nauru  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!