tiistai 8. maaliskuuta 2011

Brighter days - kyllä ne päivät taas kirkastuuTämän huivin ohjeen löysin yhdestä Amerkikoista tilaamastani virkkauskirjasta nimeltä "Crochet Prayer Shawls".Alunperin tein tämän siskoani ajatellen, hänellä kun on tällä viikolla synttärit. Lopulta tästä tuli kuitenkin niin erikoinen etten ollutkaan enää ihan varma tykkäisikö hän siitä, joten päätin antaa hänen itse valita ottaako huivin vai ei.

Kyllä tämä on huivi vaikka ei ensisilmäykseltä sellaiselta näyttäisikään.

Kolmion mallinen hartiahuivi. Johon on lisätty pari pikku juttua, kuten huppu ja taskut... Yllättynyt

Tuossa edessä olevat oranssilla kuviolla koristetut kolmiot ovat siis pienet taskut joissa voi säilyttää jotain pientä, tai vaikka lämmitellä käsiään.

Tähän tyyliin. Ne ovat juuri käsille sopivat. Hymy

Huppu lämmittää kivasti. Voi vaikka kipaista ulkona postilaatikolla tai roskia viemässä ja pysyy lämpimänä.

Lanka: Novita Nalle AloeveraKoukku: 5,0 (huivi) ja 4,0 (reunus ja koristekuviot)Malli: Brighter days (Crochet Prayer Shawls)

Sulkemisessa oli tarkoitus olla vain ketjusilmukkalenkki ja ketjusilmukkalenkistä solmittu tuplasolmu. Se ei kuitenkaan ollut tarpeeksi pitävä, joten ompelin solmuun vielä tuollaisen kauniin kukkanapin. Nyt pysyy hyvin kiinni.Huivi on lämmin, pehmeä, eikä varmaankaan tule toista samanlaista ihan heti vastaan. Ja vaikka tämä ei siskolleni kelpaisikaan niin luulenpa että tälle silti löytyy ottaja. Mallina toimineen tyttäreni hyvä ystävä ainakin ihastui huiviin ja voi olla että pääsen joka tapauksessa tekemään hänelle tällaisen... Silmänisku  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!