lauantai 26. maaliskuuta 2011

Salaattia ja raitojaJotain sentään olen saanut kuvattua tänne blogiin asti. Keskeneräisiä kässyjä on joka nurkassa mutta valmista ei tule...Kuluneella viikolla mulla oli niin kevättä rinnassa että halusin ruoan kanssa oikeaa tuoretta salaattia. Sitten hetken mielijohteesta sommittelin salaatin kulhoon näin:

Meillä oli siis kukkasalaattia! HymyKulhon pohjalle levitin salaatinlehdet, niiden päälle silppusin kevätsipulia ja ripottelin hiukan sinimailasen ituja.Sitten oli vuorossa tomaatti-viipaleet ja niiden päälle mozzarella-viipaleet.

Päälle vielä oranssia paprikaa suikaleina. Hyvää oli! Käsityörintamalla on valmistunut seuraavaa:

Kämmekkäät miehelle.  Nämä menevät lahjaksi. Malli-käsinä toimii mieheni. Miehen kokoa ovat siis.Nämä oli nopea virkata, kun vain sai revittyä pienenkin hetken tarttua koukkuun.

 Lanka: Filona SukkalankaKoukku: 5,0Malli: Orchard Mitts (Interweave Crochet; fall 2009)

Yritin tällä lähikuvalla tuoda esiin tuota hauskaa mallivirkkausta. En tiedä mikä se on nimeltään suomeksi, englanniksi sen nimi on

"spike stitch pattern"  eli piikki-silmukoita. NauruLankaa oli kiva työstää ja kämmekkäistä tuli täysin identtiset kun aloitin samanvärisestä raidasta. Tämän langan ostin viime syksynä käsityömessuilta Pohjanmaalta. Lankaa jäi vielä aika paljon, joten katsotaan mitä kivaa siitä vielä syntyy.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!