lauantai 29. tammikuuta 2011

SuklaasydänLapsuuden ajan naapurin poika otti yhteyttä kakun merkeissä. Hänen vaimonsa täyttää tänä viikonloppuna vuosia ja juhliin pitäisi saada kakku. Kyselin tietty seuraavaksi maku- ym.toiveita. Vastaus oli seuraava:n. 10 hengen kakku, sydämen muotoinen suklaa kakku, sisällä mansikkamoussea, kunnon suklaakuorrutus.Tähän totesin että sepä oli valmiiksi mietitty, johon vastaus oli että "jep, kyllä mä vaimon maut tiedän".  Tuli mieleen että mahtaisikohan oma isäntä tietää mun makumieltymyksiä noin tarkasti... HymyJälkikäteen tuli vielä pyyntö, että saisiko siihen päälle kirjoitettua jotenkin tekstin "Happy Birthday Niina".Näillä eväillä lähdin kakkua tekemään.

Tässä ihan tuoreeltaan valmiina. Päällä oleva suklaa-ganache on vielä tuoretta ja pehmeää ja siksi kiiltelee.Täytteessä on siis mansikkamoussea, toisessa täytevälissä valkosuklaamousse.

Teksti pursotettu valkosuklaalla. Reunoilla muutamia suklaasydämiä (saa valmiina kaupasta).Reunoille pursotettu suklaakermaa.

Varsin suklainen kakku siis, toivottavasti maistui. Ai niin, erikoisruokavalio-toiveita ei ollut, mutta kakusta tuli gluteeniton koska mulla ei ollut kotona muita jauhoja. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!