lauantai 27. maaliskuuta 2010

Lentokenttä-kakkuMinulta tilattiin kakku kahdeksan vuotta täyttävälle nuorelle miehelle, joka tykkää yli kaiken lentokoneista. Ehdotin, että jos tekisin kakusta lentokentän, ja siihen koneen/koneita. Tämä ehdotus kelpasi, joten siitä ajatuksesta lähdettiin. Tällä kertaa ei ollut erityisruokavalio-vaatimuksia, eikä myöskään makutoiveita.

Kuvien laatu ei ole paras mahdollinen. Ulkona oli niin kirkas ilma että sisällä otetut kuvat menivät vähän hämäriksi... Tässä siis lentokenttä ilman koneita. Tein myös helikopterille paikan, muuten tuo kulma olis jäänyt kovin tyhjäksi...

Ja sitten koneet paikalleen. Löysin lelukaupasta tosi hienon ja täysin aidon näköisen British Airwaysin lentokoneen, ja kun vielä löytyi samassa mittakaavassa helikopteri niin totesin että helpommalla pääsen kun ei tarvitse ruveta vääntämään lentokonetta sokerimassasta...Laitan lelut kakun mukaan erikseen, saavat sitten tarjolle laitettaessa asetella ne kakun päälle.Tässä vielä lentokoneesta lähikuva:

Kiitoradan ja helikopterikentään reunaan tein sokerihelmistä "valot". Reunat ja kaistaviivat on pursotettu pikeerillä. Pikeerillä myös liimasin nuo pienet kukkaset ja lentokenttärakennuksen paikoilleen. Tein myös lennonjohtotornin, mutta en taida laittaa sitä mukaan. Siitä tuli niin raskas, ettei se varmaan pysy kakun päällä.

Vihreä nurmikko on marsipaania, samoin terminaalirakennus. Kiitorata on sokerimassaa.Täytteenä on mustikkamousse ja vaniljamousse. Reunoilla Flora-vispi ja hiukan sinisiä koristerakeita.Oma väki ainakin ihasteli... toivottavasti kelpaa päivänsankarillekin.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!