perjantai 12. maaliskuuta 2010

Pallo-koru ja syto-6Mun siskolla on tänään synttärit. Tällaisen väkersin hänelle lahjaksi, ja sujautin pakettiin vielä sen oranssin Luminoso-huivin jonka tuossa talvella tein. Kyllä sisko ainakin väitti tykkäävänsä... Hymy

Mallina kuvassa kuopukseni, ja valitettavasti hänellä oli yllään musta paita, johon nuo mustat pallot hukkuivat...Kyseessä on siis kimaltavasta mustasta langasta ja kultalangasta virkattuja palloja mustasta virkatussa ketjusilmukkanauhassa. Vaalensin kuvaa sen verran että edes vähän erottuvat... Ja tänään käväisin myös Susun lankakaupassa. En kylläkään muistanut ottaa Sytomyssyjäni mukaan... hain lankaa hiljattain löytämääni huppari-ohjeeseen, ja löysinkin.  Susu tarjosi sitten mukaani pari kerää ruskeaa Popparia sytomyssyjä varten, kiitos!  Ja pitihän sitä sitten heti ruveta kokeilemaan miltä ruskea näyttää myssynä. Tähän kului aikaa vajaat kolme tuntia:

 Lankana siis kaunis suklaanruskea TeeTeen Poppari.Koukku Bamboo 5,0.Lankaa kului hiukan vajaa kerä. Kivan helppo ohje (englanninkielinen). Vain puolipylväitä ja ketjusilmukoita. Mun mielestä hauska tuo kiertyvä reikäkuvio.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!