torstai 15. huhtikuuta 2010

Kapea huivi ja taas välineurheiluaNyt on sitten kapeiden huivien kansannousu. Nehän näyttäisivät olevan ihan muotiakin, monen kaulalle on kietaistu jotain.Tällä viikolla koukulta irtosi tällainen:

Lankana TeeTeen Poppari, 100% maissia. Susun mutinoista huolimatta olen edelleen sitä mieltä että tämä on ihana lanka!  HymyOhje on peräisin Interweave Crochet Magazinen numerosta syksy/2008 ja malli on nimeltään Sweet Lorraine Lace Scarf.Koukku oli kokoa 4,0. Ja sitten välineurheiluun. Sain tällä viikolla paketin Amerikoista:

Nuo oikealla olevat ovat kaksisuuntaisia koukkuamiskoukkuja, koot 5,0 ja 3,5 (Novitallahan on tällaisia, mutta vain kokoja 6 ja 8).Ja sitten ihmettelette että mikä tuo "kirja" on?!Tässä lähikuvaa kannesta:

Siinähän lukee että muunneltavia virkkuukoukkuja. Mitäs ne sitten ovat?!Avataanpa "kirja":

Vasemmalla puolella koukkuja alkaen koosta 3,75 aina kokoon 15. Oikealla puolella on "vaijereita", tai miksikä niitä pitäisi kutsua... sellainen kiinnitetään koukun päähän. Niitä voi myös jatkaa alempana olevilla jatkopaloilla. Ja sitten vaijerin päähän tuollainen pyöreä stoppari. Eli koukkuamista voi harrastaa näilläkin, eikä pelkoa että koukku loppuu kesken. Nyt ei palan koolla ole väliä! Tähän sai vielä kaupan päälle ylimääräisen vaijerin, joka ei nyt tullut kuvaan mukaan.Tämä oli ihan pakko tilata kun tämän amerikkalaisessa virkkauslehdessä näin! Ei varmaan ihan piakkoin näitäkään Suomesta saa... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!