perjantai 8. toukokuuta 2009

Mansikkainen omena


Kuopukseni täyttää huomenna 14 vuotta. Hän kutsui luokkansa tytöt kesteihin, ja halusi kakkuunsa mansikkaa. En halunnut ostaa ulkomaisia mansikoita, joten päätin vain täyttää kakun mansikalla. Sitten pälkähti päähäni idea (jonka myös toteutin):


Tein kääretorttupohjan ja mansikkamoussen pakastemansikoista. Tein hyydytetyn kakun, ja hyydytin sen omenan muotoisessa kulhossa.
Kumottuani kakun päällystin sen punaisella marsipaanilla ja lisäsin pari pikku yksityiskohtaa, ja...



 


Meillä on mansikalla täytetty omena!  Nauru


 



 


Päällinen ja omenan "tikku" ovat marsipaania, lehti on sokerimassaa.


Sivelin omenan pinnan glittergeelillä, joka toikin kakkuun omenamaista kiiltoa. Toivottavasti ulkonäkö säilyy tuollaisena huomiseen asti.


Täytteessä on siis kermaa, tuorejuustoa ja mansikkasurvosta, sekä ihan vähän sokeria. Niin, ja liivatelehtiä.


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!