perjantai 4. heinäkuuta 2008

Lomakäsityö-esittelyNiin siis riensi  sisko-kultani avuksi,  ja taitavana kameran käyttäjänä nappasi  kuvan  lomamatkalla  virkkaamastani asusta.Verkkopaita ja -myssy. Kukkien kera,  kuten kesään kuuluu.  Lankana  valkoinen  Napoli  Exclusive,  kauluksessa  ja hihansuissa  reunukset  virkattu   Napolilla ja  sinisellä efektilangalla. Myssy  ja  kukat  virkattu kokonaan kahdella langalla, eli valkoisen rinnalla sininen efektilanka. Myssyn kukka on pienempi, valitettavasti se myös näkyy huonommin, koska en virkannut sen reunoihin pelkällä efektilangalla nirkkoja, kuten puseron kukassa tein. Alla oleva paita löytyi Maarianhaminasta, ja sopii täydellisesti sävy sävyyn tuon sinisen efektilangan kanssa. Napoli-langat löysin ale-korista  täältä.
Pusero on virkattu omasta päästä (taas kerran). Myssyyn otin hiukan osviittaa Novitan syksy 2006 lehdestä, mutta koska käytin ihan erilaista lankaa, sain soveltaa aika tavalla omasta päästä myös siinä.

Niin, ja minä en osaa poseerata valokuvissa. Ilmeeni on vähintäänkin hassu, pitäisi olla kamerassa joku pelle-suodatin....  Onneksi hassut ilmeet voi näin julkisesta kuvasta sutata pois...  =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!