lauantai 5. marraskuuta 2011

Vauvajuhlia tulossaMinusta tulee kummi!!! NauruVeljeni perheeseen on syntynyt suloinen pieni prinsessa, ja minua pyydettiin kummiksi. Olen erittäin otettu!Vauva saa nimen huomenna, sunnuntaina, ja viime hetkellä veljeni vielä soitti että tekisinkö juhliin kakun.

Tietysti suostuin. Kakusta kuvia myöhemmin, en koristele sitä vielä valmiiksi asti, sillä se pitää kuljettaa 375km:n päähän. Koristelen sen perillä valmiiksi ja otan sitten kuvat. Mutta tässä esittelen kakkuun tulevan koristeen. Suuren suuret kiitokset kuuluu Mansikkamäen Ebelle ohjeista ja vinkeistä! Ilman niitä en olisi onnistunut. (vieläkin tuntuu että olen ylittänyt itseni...)

Eihän tämä mun tekele tietenkään vedä vertoja Eben taikurimaisen upealle koristeelle, mutta kelvannee meille. HymyKukkavauva_3En ihan kirjaimellisesti noudattanut ohjeita, eikä ollut tarkoituskaan.Kukkavauva_2Koristeen pohjalaatta (jota ei juurikaan näy) on sokerimassaa. Muuten koko koriste on sokerimassan ja marsipaanin sekoitusta.Kukan terälehtiin sivelin kuparinpunaista kimalleväriä, lehdille taas vihreää. Lisäksi suihkautin valmiin koristeen päälle vielä spray-kimalletta.Kukkavauva_1  Sitten tuli mieleen, että eikös virkkaavan kummitädin kuuluisi viedä jotain virkattua pienelle kummitytölle.... ja viime hetkellä virkkasin tällaisen setin.Metsävauvasetti_1Tossut ovat ehkä vähän isot, mutta ne voi laittaa vaikka sukkien päälle... ja voi niihin tehdä vaikka nauhat jos eivät muuten pysy jaloissa...Ohje:  Berry Baby, hat & footies,  (kirjasta: Crocheted gifts)Koukku: 3,0 KnitProLanka:  RedHeart LisaMetsävauvasetti_2 Näillä eväin lähdemme huomenissa pohjanmaalle. Toivottavasti kakku pysyy kasassa matkan ajan.

Laitan kakusta kuvaa myöhemmin. Hyvää ja rauhaisaa Pyhäinpäivää!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!