keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Kummitytön ristiäisetNo niin, lopulta saan nämä kuvat tänne. Sunnuntaina siis pakkasimme koko perheen ja ison täytekakun pieneen autoomme ja matkasimme pohjanmaalle. Koukkasimme vielä Tampereen kautta josta poimimme mukaan nuorimman veljeni. Matkaa kertyi yhteen suuntaan n. 392 km, joten ei ihme että vähän pelkäsin kakun puolesta... YllättynytMutta ehjinä selvittiin perille. Kakkukin. Perillä vain sitten kukkavauva-koriste kakun päälle (kuljetin sen erikseen) ja kakku kylmään odottamaan tarjoilua.Tässä suloinen kummityttöni:

 Ja pienokaisen nimen saatte lukea kakun päältä: 

Toiveena oli vaaleanpunainen kakku jonka täytteessä mansikkaa.Kakkupohja on seitsemän munan gluteeniton.Täytteissä mansikkamousse ja sitruunamousse (Lemon Curdista tehty).Päällä mansikkatomusokerista tehty kuorrute ja reunoilla kermavaahto. Kakku on myös laktoositon.Koriste siis marsipaanin ja sokerimassan sekoitusta, samon kukat.Teksti painettu Wiltonin kirjainmuoteilla kun kuorrutus oli vielä hiukan pehmeää. Kirjaimiin pursotettu violettia koristegeeliä.Reunoille laitoin vielä kimalleraetta kun näytti niin tyhjältä.

Hyvää oli ja kehuja tuli. Hymy Seuraava ristiäiskakku onkin vuorossa jo ensi viikolla. Sitä miettiessä täytyy varmaan uhrata muutama ajatus myös joululahjoille...  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!