lauantai 19. marraskuuta 2011

Peili ruusuköynnöksellä - kakkuHiukan haikea on olo, sillä esikoiseni täytti kaksi viikkoa sitten 18 vuotta. Kieli ulkonaHän juhlii vasta tänään, jotta saa kaikki haluamansa ystävät juhliin mukaan.Kakuksi ideoimme yhdessä kultakehyksisen peilin. Peiliin tyttö halusi "verellä" kirjoitettuna onnittelut.

Itse lisäsin vielä ruusuköynnöksen kiertämään peilin kehyksiä.Tässä kakku ensin ilman kirjoitusta:

Hiukan on kreemi jäänyt epätasaiseksi marsipaanin alla... ja se valitettavasti näkyy. Otsan rypistysKakku on vain yhdeksälle hengelle, siis kolmen munan gluteeniton pohja.Täytteissä mustikkaa ja vadelmaa.Päällys ja koristeet marsipaania, sekä marsipaanin ja sokerimassan sekoitusta.

Marsipaanin alla sokericreme.

En laittanut kakun alareunaan mitään, sillä eihän peilin taustassa yleensäkään mitään ihmeitä ole...Ruusuissa ja lehdissä siveltynä hiukan glitteriä.Kehys on vaaleankeltaista marsipaania, ja sen päälle maalattu kultaa (kultatomuväriä ja tippa alkoholia).Itse kakku on päällystetty kokonaan mustalla marsipaanilla. Peilin tein niin että tein sapluunan, jolla peitin muun kakun paitsi päällisen, ja suihkutin hopeasuihketta.

Kirjoitus on Dr.Oetkerin valmista pursoitetta. Ei tuo nyt ihan "vereltä" näytä, mutta saa kelvata. Itse olen tyytyväinen ainakin tuohon ruusuköynnökseen. Mun mielestä se onnistui aika kivasti. Cool 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!