torstai 30. kesäkuuta 2011

Palmikoita ja Malibua, eli KYH 22 ja 25Sain eilen valmiiksi kauneimman kaulahuivin mitä ikinä olen tehnyt, eikä tämä ole oma-kehu.

Lanka ja huivin kuvio sen kauniiksi tekevät. Ja tämän aion pitää itse. Tämä lämmittää mun kaulaani talvella.Palmikkohuivi_1Tässä taas todiste siitä että virkkaamalla voi tehdä mitä vaan. Huivissa on tuollainen koho-palmikkokuvio.

Kuvio syntyy yksinkertaisesti kohopylväillä. Huivissa käytetyt silmukat ovat puolipylväs, kohopylväs ja kaksoiskohopylväs.Tässä kuvio lähempää:Palmikkohuivi_2Myös reunoilla on kohopylväät ikäänkuin kehystämässä tuota palmikkoa.Tässä seuraavassa kuvassa näkyy vähän tuon langan värivaihtelua.Palmikkohuivi_3Nuo tummat kohdat eivät siis ole varjoja, vaan langassa vaihtelevat harmaan eri sävyt. Lanka:  Regia Design Line ("Hand-dye Effect" by Kaffe Fassett)Koukku: KnitPro 5,0Malli: Starter ScarfTässä seuraavassa kuvassa vielä huivin nurja puoli:Palmikkohuivi_4Kohopylväiden jättämät reiät noudattavat palmikon kuviota.Tämä oli KYH 25, eli viimeinen aloitus. Oli vaan niin kiva malli tehdä että koukku heilui vauhdilla... Tänään sain sitten valmiiksi myös KYH 22:n.Malibu-poncho valkNäitä olen tehnyt aikaisemminkin ainakin kolme kappaletta. Verkko-poncho.Lanka: Novita MalibuKoukku: 6,5 TakumiMalli: joku Novitan poncho, alunperin ohje oli Teddy-langalle. Minä vaan en ole ikinä tehnyt tätä Teddystä... Nyt blogini hiljenee pariksi viikoksi. Lähdemme koko perhe mökille. ILOISTA KESÄN JATKOA KAIKILLE!!!KIVA KUN KÄVIT TÄÄLLÄ!!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!