tiistai 26. tammikuuta 2021

Perseenlämmitin

Olen lyhyen ajan sisällä lukenut parikin lehtijuttua neuleesta nimeltä pyllytin. Joidenkin mielestä se on hame, toisten mielestä sen taas pitäisi näyttää siltä kuin se olisi vain takin alta näkyvä neulepaidan helma. Yhtä kaikki sen tarkoitus olisi lämmittää käyttäjänsä takamusta. Siihen voi käyttää jämälankoja tai vaikka harjoitella erilaisia neulekuvioita. 
Minulla myös pylly paleltuu helposti, joten pitihän tämä muotivillitys tehdä itsellekin.
Lankaa oli kaksi kerää, joten pidempää tästä ei olisi voinut tullakaan. Peittää kuitenkin takapuolen, mikä on tarkoituskin.
Lanka: Novita Joki
Puikot: pyöröpuikot 6,0

Mitään ohjetta ei ollut. Pyörönä neuloin suoraa, enkä kaventanut. Helmassa on vähän joustinneuletta, samoin vyötäröllä. Vyötärön joustinneuleeseen tein reiät kuminauhaa varten.
Päättely kerroksella lanka loppui kesken, mutta jatkoin jämälankanöttösellä. Mikään esittelyvaate tämän ei ole tarkoituskaan olla. 
Lanka ei ole mitenkään harkittu ostos. Nämä kaksi kerää löytyivät aikoinaan Prismasta eläinruokaosastolta. Joku oli ilmeisesti tullut katumapäälle, muttei jaksanut viedä keriä takaisin omalle paikalleen... Nappasin kerät ostoskoriin, vaikka eivät ole oikein omaa värimaailmaani. Olen aloittanut langasta parikin kertaa jotain, mutta jättänyt kesken kun tuntui ettei lanka sovi mihinkään eikä tule kaunista jälkeä. Tähän työhön lanka tuntui sopivan hyvin. 
Lanka on 100% akryylia, joten lämpöarvo ei liene suuri. Lämmittää kuitenkin varmaan edes vähän.
Ihan kiva hassutus tämä pyllytin. 😄

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!