tiistai 23. helmikuuta 2016

Huivi ja patakalloja

Kyllä täällä hengissä ollaan, vaikka blogissa onkin hiljaista. Puikot ja koukutkin viuhuu edelleen, mutta en ole saanut kuvatuksi tekeleitäni. Jotain talvikankeutta varmaankin...

Mutta tässä nyt ainakin muutama:

Tämä on tällainen neulottu lenkkihuivi, jonka voi kietaista kaulalle kaksinkerroin,


tai nostaa pään päälle hupuksi.


Tässä langassa oli monta väriä, ja vielä bonuksena tuollainen glitter-pätkä välillä, joten yhdestä kerästä syntyi monipuolinen ja -värinen asuste.

Näin pitkä se on oikeasti.
Lanka: Midara Glossy (65% akryylia, 15% villaa, 20% metallia)
Puikot: nro 10  puupyöröt
Mallia ei ole. Lankakauppias oli tehnyt tällaisen, ja häneltä kysyin silmukkamäärän. 48 silmukkaa, ja ainaoikealla koko kerä. Sitten vain sauma kiinni ja huivi on valmis.
Lanka on ostettu  Solveig ShopistaAlla olevan kaltaisen patalapun olen tehnyt aiemminkin, vuonna 2012. Sen kuva löytyy blogistani täältä.   Annoin sen tuolloin veljelleni, joka tykkää pääkalloista.  Jossain vaiheessa veljeni, ja hänen avovaimonsa pyysivät patalapulle paria, samanlaista siis, mutta väreiksi toivoivat mustaa ja oranssia. Nyt sain lopulta sellaisen tehtyä heille jouluksi.

Ideana on siis, että lapussa on kääntöpuolella värit käänteisenä. Kaksi kallo-lappua siis tehdään, ja ne virkataan reunasta yhteen, samalla tehdään kulmaan ripustuslenkki.  


Lanka: Novita 7-veljestä
Koukku: 5,0
Malli: Patakallot, kirjasta Stitch 'n Bitch - virkkaajan käsikirja

Yksi syy, miksi en tehnyt tätä aiemmin, oli se, että Novitan seiskaveikassa ei ole ollut värinä oranssia vähään aikaan. Mutta nyt sitä saa, joten kallot tehtiin.


Kuvaan pian lisää tehtyjä töitä. Yritän kovasti reipastua ja saada kuvat myös tänne blogiin.

1 kommentti:

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!