keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Sytomyssyjä lapsille

Olen taistellut sitkeän virustaudin kourissa jo toista viikkoa. Kun on pakko levätä, niin on kiva että voi sentään virkata. Lauantaina jo luulin, että tauti hellitti ja lähdin reippaasti Turun kässymessuille. Illalla lämpö kuitenkin nousi uudelleen. Nyt olen loppuviikon sairaslomalla, ja toivon totisesti että tämä jo pian hellittää.

Olen yrittänyt virkkailla taas lankanöttösiä pois. Sytomyssylangoistani koetin nyt virkata vajaat kerät, ja niistä syntyikin tällaisia lapsen päähän sopivia myssyjä.


Kirjovirkkasin myssyihin tuollaisia kissoja. Myssyn ohje on sama, millä tänä vuonna olen melkein kaikki myssyt tehnyt, mutta tuohon raitaan siis tein kisuja. Nämä ovat tosiaan aika pieniä, ja sopivat leikki-ikäisen lapsen päähän. 


Malli: perusmyssy kirjovirkatuilla kissoilla höystettynä
Lanka: HjerteGarn Blend Bamboo (70% bambua, 30% puuvillaa)
Koukku: 4,0 KnitPro SoftGrip

Seuraavassa kuvassa kisut lähempää:Näillä pipoilla sain nämä värit loppumaan. Hainkin tällä viikolla lisää myssylankaa The Lankakaupasta. Tällä kertaa mustaa, kun mustista myssyistähän oli kysyntää.
Vielä laitin kaikki kisut yhteiskuvaan:


Hyvää keväistä loppuviikkoa kaikille!

Tähän loppuun laitan vielä kuvan kortista, jonka askartelin muutama viikko sitten siskolleni syntymäpäiväkortiksi.
Tuo kaunis perhonen on kolmiulotteinen. Ihania perhostarroja löytyi  Salosta  Solveig Shopista. Teksti ja kuvat ovat ääriviivatarroja.3 kommenttia:

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!