perjantai 28. syyskuuta 2012

Lierihattu ja tupsutossut


"Syksy on, ja kesä on pois. Talvea ootellaan..."Näin lauletaan eräässä vanhassa laulussa. Aika apaattista. wink

Ihan kuin syksyssä ei olisi mitään iloittavaa. (höh)Meidän pihalla ainakin on ihanat ruskan värit! Vaahtera hehkuu kaikissa punaisen, keltaisen ja oranssin sävyissä. Ja löytyy sieltä oranssien joukosta tällainenkin:

Hattu, jossa on bavarian-virkkausta. Hattu on väljä, joten siihen mahtuu pöyheämmälläkin kampauksella varustettu pää.Malli: Snowflake Hat  (kirjasta "Learn to do Bavarian Crochet)

Lanka: Zitron Loft Classic

Koukku: Takumi 6,5

Tykkään väreistä ja mallista, vaikka en ihan hattu-ihminen olekaan. Saattaa tulla jopa pidettyä. smiley-Kävin viime viikonloppuna kummityttöni synttäreillä, jonne tuo virkattu mekkokin meni. Siellä kuului sellaista viestiä, että tytölle virkkaamani tossut olivat jääneet pieneksi, ja uusia kaivattiin.  Siispä malleja tutkimaan ja koukku esiin:

Malli: Elephant Slippers (lehdestä  Crochet today!  Jul/Aug 2011)

Lanka: Novita 7 Veljestä Jättiraita

Koukku: 6,0 KnitPro puukoukkuMallin nimi on siis Elephant Slippers, koska ohjeessa oli tuohon jalkapöydän päälle virkattu norsun pää. Minä jätin norsun pois ja tein tilalle nuo tupsut.

Itsestään raidoittuvasta langasta tulee hauskoja tupsuja. smiley

Vielä täytyy testata, mahtuvatko nämä kirjekuoreen vai pitääkö taas tehdä oikein paketti. Koko on 1-3 vuotiaalle, joten luulisi mahtuvan.

Iloitaan kauniista ruskasta niin kauan kuin sitä riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!