maanantai 17. syyskuuta 2012

Ella-mekko kummitytölle


Kummallisesti on aloitusvimma vaivannut vielä KYHien jälkeenkin. Eli valmista ei ole tullut, mutta kaikenlaista on aloitettu. Nyt oli kuitenkin saatava valmista, sillä kummityttöni täyttää tällä viikolla 1 vuotta. Paketti on saatava huomenna postiin, joten koukku viuhui viikonloppuna kovasti, että saatiin lahja-mekko toivottujen lelujen kanssa pakattua. Nyt on paketti pakattu ja teipattu, ja se odottaa tuossa vieressä huomista postitusta.

Tällaisen tein lahjaksi suloiselle ja rakkaalle pikkuneidille:

Virkattu pienen tytön mekko.Malli: Ella, Sue Whitingin kirjasta "Virkkaa kaunista lapselle"

Lanka: Helsingin Villakehräämön "Tupu" (keltainen), sekä Rondon vauvalanka (violetti ja pinkki)

Koukku: 3,0Hiukan jouduin muokkaamaan, koska käyttämäni lanka oli paksumpaa kuin ohjeessa. Toivottavasti tästä ei kuitenkaan tullut liian iso. Koko on 12 - 18 kk  ikäiselle.Tässä nuo suloiset Sinellin napit:

Minusta nämä ovat söpöt!  Vaikka voivatkin olla pukemisvaiheessa vähän hankalat... pienet lapset kun eivät välttämättä pysy sekuntiakaan paikallaan.  smileyKolmannessa kuvassa näkyy vielä, että helman värit toistuvat kapeina raitoina myös kaula-aukossa ja hihansuissa:

Mallivirkkaus oli helppoa. Miehusta virkattiin yhtenä kappaleena vyötäröltä ylöspäin. Helma taas aloitusketjun toiseen reunaan ja siitä alaspäin. Hihat erikseen, ja ne sitten ommellaan kädenteille. Silmukoina pelkkiä pylväitä, reunuksiin kiinteitä silmukoita.

Tuulisesta säästä huolimatta pirteää syksyn jatkoa sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!