sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

"Syö minut" - kakkuPaikallisessa teatterissa oli perjantaina ensi-illassa "Liisa Ihmemaassa".

Minulta pyydettiin kakkua, jotta näyttelijät saavat näytöksen jälkeen juhlia. Ainoa toive oli, että kakun päällä lukisi "Syö minut".

Kulisseissa oli tuota mustavalkoista ruudutusta, joten siitä sain idean tuohon päälliseen. Valitettavasti en saanut kaulittua ruutuja tarpeeksi tiukasti yhteen, ja joistakin kohdin saumat rakoilivat. Otsan rypistysPahimpiin rakoihin iskin sitten noita kukkia, kun niitä joka tapauksessa oli tarkoitus siroitella sinne tänne. Muina koristeina on valkoinen kani, joka pitelee lippua jossa lukee "Syö minut", sekä ovi kanin koloon (oven yläreunassa lukee V. Kani).

Kakku on kahdeksan munan pohja, leivottu kirja-vuokaan. Täytteenä vadelmamousse ja diplomaattikreemi. Satu-henkeä lisätäkseni värjäsin vadelmatäytteen vaaleanpunaiseksi ja diplomaattikreemin auringonkeltaiseksi. HymyPäällys ja koristeet marsipaania. Kani on tehty piparkakkumuotilla, yksityiskohdat piirretty elintarviketussilla ja maalattu elintarvikeväreillä. Kukkien keskustat ovat isoja nonparelli-kuulia.Kuulemma oli hyvää ja kaikki meni. Nauru  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!