sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kirjovirkkausta ja kukkia paketissaTäällä blogissa on ollut hiljaista nyt siksi, että en ole voinut esitellä valmistuneita koska ne menevät lahjaksi. En uskaltanut ottaa sitä riskiä että päivänsankari vierailee blogissani... TukittuMutta tänä iltana kävin sitten vierailulla pakettini kanssa.

Paketti meni siskolleni, jolla on huomenna syntymäpäivä. Paketin suljin noilla pienillä kellokukkasilla. Siskoni ihasteli niitä sytomyssyissäni, ja koska itse lahjasta jäi vähän lankaa, tein pari kellokukkaa pakettia koristamaan. HymyTässä kukat vielä tarkemmin:

Mitäpä paketista sitten löytyi?!Tällaista:

Kirjovirkatut lapaset, ja koska lankaa jäi, myös kännykkäpussi samalla tekniikalla. Värit on valittu siskoni värimaailmaa silmällä pitäen, ja kyllä hän väreistä tuntui tykkäävän kovasti. Hymy

Tässä lapaset lähempää. Kämmenosa on siis tummempaa, selkämys vaaleaa jossa tummalla tuo kuvio. Peukalon kuvio sitten vaalealla. Ranteessa sitten kiertää tuo pikku-kuvio joka vaihtaa väriä pohjavärin mukaan. Reunoissa vielä pitsiä.Ohje on TeeTeen. Sain sen kaupan päälle kun ostin langat Susun kaupasta.Tässä vielä lähikuvaa, jotta nuo kauniit silmukat erottuvat:

Näyttää ihan neulotulta, eikö vain? Mutta on kuitenkin virkattua.Tässä kännykkäpussukka molemmilta puolin:

Pussukkaan otin kuvion lapasen kuvion keskeltä, ja tein sen molemmin puolin  pussukkaa.Tämä on tehty ihan samoin kuin lapaset, mutta jätin viimeiset lisäykset tekemättä, niin ja tietysti ilman peukaloa.Nauha on pyöritetty samoista langoista nelinkertaisena.Lapasten malli: Kirjovirkatut lapaset (TeeTee)Kännypussukan malli: lapasista soveltaenKukkien malli: kirjasta "Crochet Bouquet - easy designs for dozens of flowers"Langat: vaalea - TeeTeen Helmi;  tumma - TeeTeen PallasKoukku: 3,5 Vaaleaa lankaa jäi vielä näidenkin jälkeen pikkuisen, joten tein siskolle vielä kortin:

Tämän lehdykän ohje on samasta kukka-kirjasta kuin nuo kellokukat.Tarkkasilmäiset huomasivat ehkä myös kännykkäpussin reunassa tuon pienen lappusen... lopultakin  muistin laittaa sellaisen työhöni. Olen tilannut niitä jo ajat sitten laitettavaksi käsitöihini "puumerkiksi". Toivottavasti muistan jatkossa paremmin laittaa niitä. Nolostunut Iloista kevättä kaikille lukijoilleni!   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!