lauantai 10. syyskuuta 2011

Virkattu Baktus-huivi, eli CrobaktusHei taas pitkästä aikaa. Mulle iski taas kerran perinteinen syys-uupumus. Tuntuu olevan jokavuotista, että uuvahdan heti kun illat pimenevät. Otsan rypistysEn jaksaisi muuta kuin nukkua, eikä mikään oikein innosta. Tänä vuonna aloitin D-vitamiinikuurinikin etuajassa, mutta ei auttanut.

Tässä sitten pikku hiljaa yritetään taas totutella pimeään. Minullahan tämä on niin vaikeaa kun olen yöt töissä... joskus menee päiviä etten näe aurinkoa ollenkaan!Olen minä sentään sitten saanut jotain aikaankin. Euroopan-lomallamme virkkasin yhden KYH-aloituksena tehdyn huivin valmiiksi.

Joku ihanainen on suunnitellut meille virkkaajille oman Baktus-huivin. Sehän on tosiasia että neuleohjeita on maailma (ja netti) täynnä, mutta vastaavia virkkausohjeita saa hakea (tai muokata itse). Kerran huvittelin sitten googlettamalla hakusanoilla "baktus", "croheted baktus" ja vastaavia... ja löysin tämän ohjeen. Minusta tästä tuli ihan kaunis. Jalka suussa 

 Malli: Crobaktus  (ohje löytyy täältä)Koukku: KnitPro 5,0Lanka:  Gedifra Fiorista Fino  ihanissa denim-sävyissä Malli on erittäin helppo, joten siitä vaan rohkeasti kokeilemaan!

 Tänään sain sitten taas yhden KYH-aloitetun valmiiksi. Se on nyt pingotettuna kuivumassa, joten siitä lisää myöhemmin.KIVA KUN TULIT KÄYMÄÄN!HYVÄÄ SYKSYÄ KAIKILLE! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!