perjantai 12. elokuuta 2011

Kolme mustaa hääkakkuaEräs tuttuni kääntyi puoleeni, koska on menossa huomenissa vihille. Hän halusi ehdottomasti juhliin LA-puhelimen muotoiset kakut, koska hän ja miehensä harrastavat kyseisen vekottimen kanssa puuhailua molemmat.Minähän en mokomata kojetta ole ikänäni nähnyt, mutta sain muutaman kuvan joista ottaa mallia. Niiden perusteella sitten väkersin nämä:

Kaksi seitsemän munan ja yksi kahdeksan munan kakkupohja. (laktoositon ja gluteeniton)Täytteissä mustikkamoussea ja diplomaatti-kreemiä.Päällä marsipaania, samoin kaikki nippelit ja nappulat, piuha ja "luuri" ovat marsipaania.Unohdin kuvata kakut takaa päin. Siellä oli kans pari "plugia" ja sellainen Warning-lappunen joka sähkölaitteissa on.... syötävälle paperille elintarviketussilla kirjoitettuna.Luuri on myös kakkua, joka siis on päällystetty marsipaanilla.

Tässä etupaneelia. Nappulat ovat mustaa marsipaania, jotka liimasin syötävällä liimalla kakun reunaan ja maalasin sitten hopeisiksi. Tekstit ja asteikot maalasin käsin elintarvikeväreillä.Nuo nappuloiden päällä olevat kolme merkkivaloa ovat värillisiä sokerikuulia. Vihreä, punainen ja keltainen.Kaikissa kakuissa samanlainen koristelu.

Päälle tuli minun kirjoittaman nuoren parin LA-maailmassa käyttämät kutsunimet ja päivämäärä.Näin siis tein. Tämä oli taas kiva ja haastava projekti.  HymyToivottavasti kakut maistuvat ja kelpaavat.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!