tiistai 9. marraskuuta 2010

Synttärijuhlintaa Halloween teemallaEsikoiseni täytti viikonloppuna vuosia, niitä tuli täyteen jo 17. Hän juhli kavereiden kesken niitä kotona, ja äiskä sai taas olla muonavastaava.Tällä kertaa siis kaikki tarjottava oli munatonta, maidotonta ja gluteenitonta. Tyttäreni hyvä ystävä on hyvin allerginen monille ruoka-aineille, ja sain olla taas tosi tarkkana leipoessani, että kaikki aineet ovat myös hänelle sopivia. Oli ilo huomata, että ei se niin vaikeata olekaan ottaa huomioon moni-allergikkoa. Ja tulos oli joka tavalla herkullinen. Hymy

Kakkuna oli tällä kertaa taas "kissanhiekkalaatikko".Pohjalla munaton kääretorttulevy revittynä ja kevyesti sitruuna-soodavedellä kostutettuna. Päällä maidoton kinuski ja munattomista-maidottomista-gluteenittomista kekseistä muruseos. Kakka-kikkarat ovat toffeekaramelleja. Niiden sopivuuden tarkistin etukäteen.Tässä samoja keksejä, ihan kokonaisina.

 Makeiden herkkujen lisäksi tarjolla oli myös popcorneja.

 Ja juomana verenpunaista boolia.

Booli sisälsi Spritea, omenatuoremehua ja mansikkamehua. Ja joukossa kellui mansikoita ja myrkynvihreä.... jäätynyt käsi. (siitä ei tullut kuvaa). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!