lauantai 1. toukokuuta 2010

Vappua ja kakkuaHauskaa Vappua kaikille blogi-kävijöille!Mun Vappu on hurahtanut ensin yön töissä, sitten kakku-hommissa ja vielä kerkesin torille laulamaan työväenlaulujakin.  HymyJa kun kerrankin ihan oikeasti juhlin Vappua, niin komensin miehen ottamaan juhla-minästä kuvan.

Mä en sitten ikinä onnistu kuvissa.... mutta on tämä ihan kohtalainen. Kerrankin valkolakki päässä. Varmaan jotain kolmas kerta lakkiasten jälkeen...Mutta tein mä siis kakkuakin. Se noudetaan illalla. Työkaverini on todella ihastunut  sitruuna-lakritsi-kakkuun. Tämä onkin jo neljäs sellainen kakku jonka hänelle teen. Täytteet ovat peräisin  Kinuskikissan  blogista muutaman vuoden takaa. Kuorrutus taas on  Hellapoliisin   kehittämä hopeatoffee-kuorrutus. Nyttemmin kun hopeatoffee-karkkeja ei enää kaupoista löydy, niin täytyy käyttää Kick-karamelleja tai -patukoita.Kakku on kokonaan laktoositon.

Täytteet siis sitruunamousse ja lakritsimousse, laktoosittomaan kermaan tehdyt. Samoin reunoilla laktoositon VispiKerma. Kukat ja perhoset sokerimassaa.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!