keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Lämmin kukkatunikaNyt se on vihdoin valmis!

 Tätä kyllä koukuttelin ihan innoissani, kun halusin tämän äkkiä päälleni.Ihana malli! Isoja kukkia, ja niiden välissä pieniä kukkia. Muhkea kaulus ja helma-joustin.

 Tykkään ihan hirveästi!Lankana Gjestalin Bris, 50% villaa, 50% soijaa.

Kiitos Susulle, lanka sopii tunikaan täydellisesti!Koukkuna Abalonen kaareva virkkuukoukku, koot 5  ja 5,5.Lankaa kului hiukan vajaa 750 g.Kaarevaan koukkuun oli hiukan opeteltava aluksi, mutta kyllä siihen sitten tottui ja oppi oikean otteen. Ihan näppärältä se tuntui. Ja koko tunika on virkattu kaarevalla koukulla. Ja vielä on laitettava lähikuva tuosta helmasta.

Ihan vain siksi, että kaikki epäilijätkin näkevät jotta kyllä virkkaamalla saa aikaan joustinta!  Hymy Ohje tähän tunikaan löytyi Crochet today! - lehdestä  sept/oct 2009.Aloitin työn tammikuun alussa, joten mielestäni sain ihan kohtuuajassa tämän valmiiksi. Ja sillä aikaa kun minä koukuttelin turkooseja kukkia, pieni karvainen kaverini otti torkkuja:

Miisulla on tapana tulla mun virkkuunurkkaukseni lähistölle torkkumaan aina kun virkkaan. Se varmaan tykkää musta?! Silmänisku  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!