tiistai 29. joulukuuta 2009

Joulun aikaaOlen ollut kovin laiska päivittämään blogia. Touhua on riittänyt, ja silti tuntuu että sainko edes mitään aikaan.Miehen kanssa ostimme itsellemme joululahjaksi huonekaluja, ts. uusimme makuuhuoneen sisustuksen kokonaan, ja olohuoneeseen ostimme lisää säilytystilaa. Lisäksi ihan mulle vaan tämä:

Meillä on pieni ja ahdas olohuone, jossa mulla ei oikein ole ollut sijaa muualla kuin tässä tietokoneella. Tässä olen enimmäkseen käsitöitänikin tehnyt kun isäntä istuu tv:n ääressä (jota minä en katso). Nyt mulla on ihan oma nurkkaus! Tämä lepotuoli ja rahi ostettiin kaiken muun ohella, ja sain sen soviteltua tuohon pianon viereen. Siihen pianon päälle sitten kasaan lankakeräni ja nautin olostani! Nurkkaan mahtui vielä pieni lamppukin jotta näen väkertää. Tämä oli varmaan mun jouluni paras lahja! Hymy Kuusta meillä ei ollut, kun ei mahdu. Eikä tarvinnut, koska lapset viettivät joulun isänsä luona, ja me miehen kanssa mun lapsuuden kodissa. Mutta tämän tein keittiön pöydän yläpuolelle antamaan joulutunnelmaa:

kaunis puu-kranssi, jonka ympärille kiersin jouluista nauhaa. Koristeina kahdenlaisia jääpuikkoja sekä punaisia ja valkoisia perhosia.

Kranssi on ostettu Anttilasta, mutta kaikki koristeet löytyivät

Wiurilan Kartanon Joulupuodista. Ihana paikka, oikea jouluihmisen taivas! Tällä kertaa halusin tehdä kotiinkin pienen joulukinkun, vaikka söimmekin niin aaton, joulupäivän kuin Tapaninpäivänkin ateriat muualla. Pidän kinkusta leivän päällä, ja nyt tämä onkin jo kokonaan syöty.

Meinasi unohtua kuvaaminen kokonaan, tässähän on jo puolet syöty!

Pirkka-lehdestä löytyi houkutteleva pähkinä-kuorrutettu juhlakinkku.

Houkutteleva, koska pidän pähkinöistä ja houkutteleva myös siksi että ohje on gluteeniton.

Kinkku oli todella hyvää!

 En kauheasti leiponut jouluksi, mutta pipareita tein ja siinä sivussa lapsille piparkakkumetsän.

Ei tämä nyt kummoinen ole, mutta lapset tykkäsivät ja sehän on pääasia.

Metsämökin asukeilla on myös ulkoruokailun mahdollisuus. Täytelaku-pötköistä leikelty "hirsinen" pöytä ja jakkarat.

Metsästä siis löytyy jos jonkinlaista elukkaa; hirviä, karhuja, kettuja, jäniksiä, oravia, jopa siili ja tietysti mökissä asustaa kaksi kissaa. HymyNoita metsän eläin-muotteja löysin Ikeasta. Muutamia käsitöitä tein lahjoiksi, mutta niistä tulee kuvia myöhemmin.Rauhallista loppuvuotta kaikille tänne eksyville  ja onnea tulevalle vuodelle! Ai niin, tänä aamuna herätessäni löysin keittiön lattialta tällaisia:

Ei-enää-niin-pieni  Miisu-kissamme oli päättänyt "metsästää" joulukukka-asetelmasta punatulkun.  Taitaa olla varsinainen peto tämä kisuli...

  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!