lauantai 7. marraskuuta 2009

Synttäri-juhlintaa halloween-teemallaMun esikoinen täyttää tänään 16 vuotta. Meillä on juhlittu koko ilta, yläkerta on ollut täynnä teinejä...  Ilmoitin tytölle että juhlat ovat sitten hänen huoneessaan, ja tarjoilu on keittiössä seisovasta pöydästä. Hyvin toimi.Tässä tarjoilut:

Lepakko-voileipiä.

Otin paahtoleivistä lepakko-muotilla paloja. Välissä palvikinkkua, kurkkua ja voileipäpikkelssiä. Päällä sulatejuustoviipale ja tilliä.

Kauhuteemaan sopi hyvin erittäin rumat lepakko-piparit. Kuorrutuksesta tuli liian löysää, ja se valui tosi rumasti piparien reunoille. Maku oli kuitenkin kohdallaan.

Juomana myrkynvihreää boolia jossa kellui pääkalloja, ristikkäisiä sääriluita, ja jäinen käsi! Boolissa on kahta eri limonadia sekä hiukan vihreää elintarvikeväriä. Jääpalat ovat tuoremehusta jäädytettyjä.

Ja sitten kakku.

Toiveena oli ruumisarkku. Ja sellaista tämä yrittää esittää. Tosin sieltä arkusta näyttää joku pyrkivän ulos....

Ja jotain limaista sieltä näyttäisi myös valuvan.... (yök)

Mutta on ainakin nättejä kukkia!  Silmänisku Kakku on viiden munan kakkupohja. Välissä mansikka- ja valkosuklaamousset. Päällä marsipaanin ja sokerimassan sekoitusta. Käsi ja käärme marsipaania. Valuva "lima" sokerikuorrutusta.Tarjolla oli yhdelle vieraalle oma kakku (munaton ja gluteeniton) ja hänelle oli myös omat lepakkoleivät, mutta niistä ei tullut otetuksi kuvia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!