perjantai 13. maaliskuuta 2009

Olipa kerran.... SaloJa Salosta kasattiin kuoro Kuorosota-ohjelmaan. Nyt on ohjelma ohi, ja aika pitää päätösbileet hienolle yhteiselle kokemukselle!Ja bileissähän tarvitaan tietysti kakkua, eiksvaa?!

 Käytin kirjan mallista muotovuokaa. Kakku on gluteeniton ja hyla.

Täytteenä on aiemminkin käyttämäni sitruuna- ja lakritsimousset.

Päällä vaahtokarkkikuorrute. Kukat ja lehdet ovat sokerimassaa, kukkien keskellä sinisiä koristekuulia. Kukat on sivelty sinisellä kimallejauheella, lehdille taas on suihkittu hopeaa. 

 Minä en ole mikään hyvä piirtämään, mutta ehkä tästä tunnistaa...

Veeti on piirretty vaahtokarkkikuorrutteen päälle elintarviketussilla. Kuvan kehykset on samoin piirretty siniselllä elintarviketussilla. Pisteet ovat koristegeeliä. 

 Ja tämähän on se "talismaani" jota kuoro käytti laulussa 'Pauhaava Sydän'.  Siitä tuli sellainen meidän kuoron tunnus, ja lopulta tämä kuva oli kannatusjoukoillamme T-paidoissakin. Tässä kuvassa näkyy kukkia lähempää. Yritin asetella niitä ikään kuin kukkaköynnökseksi. Enpä tiedä... tulikohan taas vähän liioiteltua. Sitä ei osaa lopettaa kun oikein innostuu.Tässä vielä kukka lähempää.

 Heteet eivät ole syötäviä tällä kertaa, mutta kaikki muu on. Tänä iltana tämä syödään. Saapa nähdä miltä maistuu, ja mitä kuorotoverit kommentoivat... :-)  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!